Partners in Nederland

NVR-100pxMelania is lid van de Nederlandse Vrouwen Raad (NVR), koepelorganisatie van en voor (45) Nederlandse vrouwenorganisaties. Met een achterban van bijna 1 miljoen vrouwen biedt de NVR Melania toegang tot zeer uitlopende disciplines, expertise en netwerken. Een groot deel van de onderwerpen van de NVR overlapt met de belangen en doelen van Melania en gezamenlijk optrekken is dan ook het meest voor de hand liggende.

women-for-water-100pxMelania is lid van WfWP (Women for Water Partnership), een wereldwijde strategische alliantie van lokale, regionale, nationale en internationale vrouwenorganisaties, die actief zijn in duurzame ontwikkeling, water & sanitatie, armoede en gender. Hun focus ligt op de sociale en economische ontwikkeling van vrouwen door te voorzien in basale noden van water- en sanitaire voorzieningen.
> www.womenforwater.org

logo-cordaidHet secretariaat van Melania is gevestigd in het kantoorpand van Cordaid, waar wij een kamer huren en waar we tevens gebruik kunnen maken van de vele faciliteiten die Cordaid aan haar huurders biedt. Cordaid ondersteunt ons daarnaast jaarlijks door een totale bijdrage te leveren aan een groot aantal projecten in de landen waar Cordaid zelf ook werkzaam is, waardoor we niet bij ieder project opnieuw een complete aanvraag hoeven in te dienen. Wij verantwoorden vervolgens op jaarbasis alle gelden van Cordaid die door ons als deelfinanciering aan onze projecten zijn toegekend.
> www.cordaid.nl

Share This